Typos and Bugs

Re: Typos and Bugs

Postby ryuzakku » Thu Nov 09, 2017 6:17 am

According to my program manager I'm using Git. I think I just use whatever comes with the installer as I don't believe I've ever downloaded a separate program.

I know that prior to this last update I was using Glulxe. (Which uses a lot less memory apparently)

Had another issue, when I hunted for the mammoth in the museum, the game crashed.
ryuzakku
 
Posts: 6
Joined: Sun Jun 08, 2014 2:48 pm

Re: Typos and Bugs

Postby ryuzakku » Mon Nov 13, 2017 2:03 pm

Wahn wrote:
What Inform interpreter are you using? We recommend WinGit - it's a lot faster than other ones and works well. Some other clients like Gargoyle for example have trouble with the undo function somehow...

-> http://ifarchive.org/if-archive/program ... it-135.zip


Hate to double post, but if this is Git Image then the save word doesn't fir when I go to load a save.

If this isn't Git, then I don't know what's going on as the interpreter changed when I downloaded the installer again just now. I think I may have been using Gargoyle before.
ryuzakku
 
Posts: 6
Joined: Sun Jun 08, 2014 2:48 pm

Re: Typos and Bugs

Postby Wahn » Mon Nov 13, 2017 11:21 pm

ryuzakku wrote:
Wahn wrote:
What Inform interpreter are you using? We recommend WinGit - it's a lot faster than other ones and works well. Some other clients like Gargoyle for example have trouble with the undo function somehow...

-> http://ifarchive.org/if-archive/program ... it-135.zip


Hate to double post, but if this is Git Image then the save word doesn't fir when I go to load a save.

If this isn't Git, then I don't know what's going on as the interpreter changed when I downloaded the installer again just now. I think I may have been using Gargoyle before.


Huh? What's up with the saveword now?

I haven't been able to reproduce any of these bugs - mammoths work as intended without crashing, as does the Undo function...
User avatar
Wahn
 
Posts: 557
Joined: Mon Dec 09, 2013 2:57 pm

Re: Typos and Bugs

Postby parmenterla » Fri Nov 17, 2017 12:46 am

if you refuse to read the ancient tome, you never get another opportunity to do so.
it just keeps saying, reading it too often wouldn't be good for you.
even restoring the game or loading a save word doesnt reset the tome.
parmenterla
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 29, 2017 5:26 pm

Re: Typos and Bugs

Postby dark » Wed Nov 22, 2017 4:13 am

When you defeat a latex fox you get the message
Having subdued to the fox will you use him to sate your need?"

I'm fairly sure this should be "having subdued the fox"
dark
 
Posts: 20
Joined: Tue Nov 21, 2017 12:30 am

Re: Typos and Bugs

Postby Krux » Sat Dec 02, 2017 9:15 pm

I have the Astroslide Field and Locker-room quick nav points, but they don't work, it always says "That noun did not make sense in this context".
Also, hasn't the "Special Training" been written yet? Because it draws a blank when I press it
Krux
 
Posts: 25
Joined: Thu Dec 12, 2013 10:16 pm

Re: Typos and Bugs

Postby thegidbinnn » Mon Dec 04, 2017 7:40 pm

Regardless of which graphics option I choose (none/inline/sidebar), graphics will:

1. appear inline anyway, and

2. be unbelievably massive. The graphic for David is so big that his boots take up about half of the screen.

Image
thegidbinnn
 
Posts: 2
Joined: Mon Dec 04, 2017 7:12 pm

Re: Typos and Bugs

Postby Wahn » Tue Dec 05, 2017 2:03 am

thegidbinnn wrote:Regardless of which graphics option I choose (none/inline/sidebar), graphics will:

1. appear inline anyway, and

2. be unbelievably massive. The graphic for David is so big that his boots take up about half of the screen.

Image


Hm, what interpreter are you using? The sidebar view with scales pictures down appropriately should be the standard setting...

Also, please post the first line of your saveword here.
User avatar
Wahn
 
Posts: 557
Joined: Mon Dec 09, 2013 2:57 pm

Re: Typos and Bugs

Postby Velfarre » Tue Dec 05, 2017 10:00 am

Getting a bug with Eric,
During the end it says Eric-2E He should have had one of the other endings by now, and trying to normally talk with him gets Error Erics HP:2
Just imported my saveword, in previous game I satyrd him.

My saveword if you need is
22}18}18}15}15}16}38}228}100}4013}23}human}human}human}human}human}0}13}1}2}0}0}6}4}0}0}Organi Rod}0}0}0}0}Bunker}1}1}0}0}0}0}2}2}1}000100B}0}0}0}2}3}4}0}5}1}0}0}5}0}0}2}1}1
chantpartA}3}0}30}0}0}0}0}0}0}0}1}0}0}1}0}0}0}1}0}1}1}0}0}0}1}0}3}}0}0}0}0}0}0}0}8}63}0}0}0}0}31}2}0}0}6}1}0}0}0}3}67}1}55}0}0}0}6}0}12}2}0}0}1}1}0}1}0}0}0}0}5}0}0}0}0}1}0}0}2}0}0}0}0}0}7}0}0}4}0}0}0}0}2}2}0}5}10}2}2}0
chantpartB}0}0}0}saveword}0}0}0}0}0}0}0}6}4}0}0}2}0}0}0}0}0}0}0}2}AAAAAAAAAAAA}0}0}0}0}0}0}0}0}0}2}0}0}0}0}6}0}1}1}0}0}0}0}0}28}21}0}0}1}0}0}0}0}1}0}0}1}0}0}0}0

Also how do you highlight and copy in Git?

I also ran across Naiad in a Fountain on the campus and it said it wasn't properly written. Same for Undie Race and Masturbation in Private.
Velfarre
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 05, 2017 8:19 am

Re: Typos and Bugs

Postby ryuzakku » Fri Dec 08, 2017 12:19 pm

Found a bug when milking femcum from Katya, it says you obtain a bottle of it but it's never put into your inventory.
ryuzakku
 
Posts: 6
Joined: Sun Jun 08, 2014 2:48 pm

Previous

Return to General Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests